MINI MOBIEL
Speciaal in te zetten voor zeer gerichte acties lokaal: bij opening van een winkel, bij productaanbiedingen in winkelcentra, op evenementen of beurzen in stad of dorp.
De MINI MOBIEL carrousel draait (vorm in driehoek) 1x per minuut rond. Er zijn 3 billboards geplaatst van elk 0,9m breed en 1,6m hoog. Ook bij stilstand van de golfcar draait de carrousel nog steeds electrisch rond. Zó is uw reclameboodschap altijd en overal goed zichtbaar. 
Het bereik van uw reclameboodschap met de 4 WHEELS ADVERTISING-promotiewagen is groot en divers: alle verkeersdeelnemers, jong en oud, in de auto, bus of trein. In de stad of juist daarbuiten op de grote weg. In de buurt van uw bedrijf of ergens anders in het land. 
Al degenen die geconfronteerd worden met uw reclameboodschap, kunnen er de ogen niet voor sluiten. Een abonnement is niet nodig. Dure folders voor de papierbak is verleden tijd. Wegzappen van de 4 WHEELS ADVERTISING-promotiewagen is onmogelijk. Vergelijkt u dit eens met de televisiereclame - juist als uw kostbare TV-spot langskomt.